2008. december 31., szerda

B.U.É.K.


Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,
csendes lépteidet kísérje szeretet.
szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,
légy boldog a következő 365 napon. B.U.É.K.

2008. december 28., vasárnap

Karácsony képekben...

Ő Dójja baba az én kicsi unoka testvérem, akit nagyon szeretek.





Diszitem a fát...És itt meg pillantottam az ajéndékokat a fa alatt nem jött hogy el higyemŐszinte öröm...








És anyával egy pocis kép...

Ha elmúlik karácsony...



....Eltelt a karácsony is, volt benne minden öröm... csillogó szemek, szép volt minden járt a Jézuska is, hozott sok szép ajándékot! A leges legjobban egy nagy macinak örültem, ami olyan jó puha!


Voltak vendégek, voltunk vendégek is és még mindig el kell menjünk pár helyre!


A tegnap itt voltak anya unokatestvérei és közülük egyik a keresztlánya, aki 1 évvel nagyobb mint én neki van 2 nővére szóval tegnap egész nap folyt a hancurozás, mikor este haza mentek én ki is készültem rendesen, locsi után el aludtam a tejcsis üveggel a számban este 7 órakkor!


Ebben az évben én is anyáékkal együtt diszitettem a fát és csak az ajándékokat hozta a Jézuska, nagyon jó moka volt ez is... ezt most így iktattuk be, így lesz nálunk.




2008. december 23., kedd



Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánunk!!!

2008. december 19., péntek

2008. december 18., csütörtök

Már rég nem született egy bejegyzés sem, pedig időm lett volna rá, mert a rossz idő inkább bent tart minket... na meg az, hogy lassan két hete Jázmin beteg. Elmúlt az a csúnya torok gyulladás, 2 nap szünettel, amig jól volt, vagyis látszólag, most csorog az orra és köhög újra, láz az szerencsére most nincs és reméljúk hamar túl leszúnk rajta... és nem a korházban töltjük majd a karácsonyt mint a tavaly... mert akkor is szinte ugyanez volt!

Amúgy a kedve jó szerencsére, mindenben segédkezik... jön és mondja "Anyuci én szegitek" ha azt mondom szedje ösze kicsit a játékokat ő rá vágja "mert itt a kupi!!!":))

Mostmár egy jó ideje csak gyalogosan megyünk minden hová, az elején nehéz volt, mert a kis huncut úgy akart az ölembe kérőzni, hogy azt mondogatja "Anya csiiiippp lábim!!!", persze azért ezt a cselt mindennap beveti, mikor a lépcsőket másszuk felfele a harmadik emeletre! De most már csak annyit mondok, picit bírd ki és aztán pihenhetsz... és megérti, pár hónappal ezelőtt olyan hisztiket csinált ezért, hogy végúl mindíg felvettem az őlembe... most pedig el fogadja!!!

Kezd napról napra értelmesebb lenni és azt szeretem, még amikor este mindíg mielőtt el alszik elsorolja, hogy miket is csinált ma, persze a lényegesebb dolgokat...

Nehezen indult meg a beszélőkéje, alig vártam már... most meg egész nap csacsog, be nem áll a szája... sokszor már mondom neki... picit maradj csendben, lássuk meddig bírod... ilyenkor meg el kezd számolni héét, nyóóócc, tiiiizzz! Na kész!... Szóval ennyi volt a kis csend!:))

2008. december 8., hétfő

Mikulááás....

Ez a hétvégénk is eseménydús volt, rosszal és jóval fűszerezve, de szerencsére több volt a jó, mint a rossz.
Sajna beteg lettem, fáj nagyon a torkom és lázas voltam állandóan, de most már szerencsére szépen köhögök, ha lehet ilyet mondani, fel van szakadva az a csunya váladék amitől a nyelés is annyira fájt, 2 napig nem is ettem semmit, csak a teácskát ittam anya és apa állandóan azt akarta hogy, inhaláljak a készülékkel, na de azt semmiképp nem akartam. Na de kezdek jól lenni és ez a lényeg. Enni nem is birtam semmit, ma végre sikerült reggelizzek.

Na de a legfontosabb hogy, járt nálam a Mikulááás!!! Pedig azt mondta anya elég csintalan voltam és nem gondolta volna, hogy majd ennyi mindent fogok kapni.
Megkaptam az annyira áhított Elmot és Zsebibát is. Az Elmót Kati mama mikulása hagyta itt nálunk. Azóta ők mindenhova jönnek velem.

Szombaton voltak nálam keresztszüleim, Edina és Robi, ők is sok-sok mindennel jöttek, ebből a csomagból egy rúzs, az persze nem olyan igazi, mint az anyáé, de én szeretem és mindíg ruzsozom magam.:))
Másnap mentünk Pályiba a nagyszülőkhőz, na persze, hogy ott is járt a Mikulás. Piros mamától kaptam szép sálat, sapkával, meg egy csomó édességet.

Aztán mentünk még másik mamáék, ott is várt rám a csomag és persze örültem én mindennek, de picit azért elég kis bágyadt voltam végig. Móni mamáéknál leginkább a Sári cicámmal foglalkoztam inkább.

És még ma állitólag, ha felkelek már itt lesz Kriszta keresztanyu is, és bisztosan nála is járt a Milkulás.

2008. december 3., szerda



Ez a kedvencem, pici nyuszi!!!

2008. december 2., kedd

A hétvége hosszú volt. Nekem meg anyának mindig szabad, de most apa is szabad volt, mivel nálunk ünnepnap volt, valami nemzeti ünnep.

Szombaton csak takarítás, főzés volt én persze mindenben fő segitség voltam, még a konyhában is ott voltam és mindent meg kavartam amit kellett.


Vasárnap pedig mamáeknál voltunk Pályiban disznótoron.... én sokat nem értettem belőle de a fő, hogy nagyon jól szorakoztam, a nap végére jól ki is fáradtam, amikor mindenki leült végre vacsorázni, én beszaladtam a szobába, mert tőrtént egy kis baleset, későn kértem a bilit és mire anya jött vele, sajna a nadrágba ment a pisi. Anya és apa megdorgált én pedig megsértődtem, beszaladtam a szobába és el aludtam az ágyon, majd később otthon az anyáék agyában ébredtem már... érdekes volt.


Hétfőn a nap nagy részét itthon tőltöttük, aztán egy kiadós alvás után elmentünk apa húgáékhoz, Edinához és Robihoz, akik amúgy a keresztszüleim. Ott is ki úgráltam magam, játszottunk mindenfélét.

Aztán szomszédoltunk még egy kicsit, apa barátjához mentünk át Lacihoz és Roxy-hoz, akiknek nemsokára kis babájuk lesz. Ott leszedtem az öszes plüsit, szóval sikerült megmutatnom, milyen lesz majd egy kisgyerekkel a házban!:))


Amikor haza értúnk vacsiztunk, fürödtem, persze az összes szomszéd hallotta, hogy anya mossa a hajam, nagyon nem szeretem. Megittam a tejcsit, megmostuk a fogamat, aztán pedig nagy nehezen, de végúl mentem aludni.


Ma a szokásos... anyával itthon pakolászás, játszás és a játékok szétszórása.