2009. január 28., szerda

Nagyon SOK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK KARCSI TATÁNAK!!!



Zolinak anya testvérének pedig BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK!!!
Dójja babával nézem az Elmót.
Itt adtam neki egy bucsú puszit. Lefényképeztúnk az albumból pár képet, de igy nem az igazi.













Kicsit megfázva

Megvagyunk ám csak hát kicsit megfázva az egész család...kezdődőtt velem, aztán anya és hát akkor már apa sem maradhat ki a rosszból sem nem igaz.
Én egyenlőre csak köhögök elég csúnya volt az elején de mostmár ha lehet a köhögésre olyat mondani hogy, szép akkor már eléggé jó.Fel van már szakadozva a váladék.
Anya ő már ramatyabbul van, neki csorog az orra is meg köhög is na de csak túl leszúnk rajta.
Szedjúk a homeós cuccokat nagyon.

Kint elég csúnya idő van ma esik az eső úgyhogy semmi érdekes nem igérkezik, de a tegnap viszont sétáltunk egy nagyot anyáékkal mert szépen sütött a napocska.

Jól telt a hétvége is sokat járkáltunk voltunk Pályiban is mamáéknál, el döntötúk hogy, majd nyárára apa megcsinál ott kint egy szobát csak mi nekünk, és majd a meleg elől oda fogunk menekülni és igy én is egész nap a friss levegőn lehetek majd.

Voltak nálunk Dójjja babáék is nagyon örültem neki szeretgettem volna sokat ha anyáék engedik.

Hétfőn itthon apába csimpaszkodtam amig ő telefonon beszét és hát akkorát csattantam kint a csempén hogy az álamra sikerúlt szereznem egy szép kis sebet, hát nem voltam szép látvány na de elmúlik már nem is látszik és szépen gyógyulgat is.

Tegnap meg kaptuk a képeket is a fotózásomról, sajna még a cd-t nem adták ide hogy, nektek is meg mutathassam de vasárnap meg lesznek azok is.Jók lettek nagyon.A fotózásról még nem is meséltem meg álitottak minket a fő útcán egy nap és azt kérdezték ha nem akarok-e a cég egyik kis modellje lenni, aztán anyáék azt mondták hogy nézzúk meg ha nekem tetszik és élvezem-e, na de én meg nagyon szeretem ám az ilyesmit.Szóval nem volt kérdéses a dolog, sőt én minden nap mennék ha lehetne.:))

Anya be iratott oviba is na de elég nehezen megy mert 50 helyre vannak már 110-en hát anya ki van akadva rendesen, a másik oviba pedig április 21-én kell menni reggel 8-ra és az első 20-at fel is veszik...úgyhogy apa ott lesz nagyon is hamar.

2009. január 20., kedd

Hétvége...

A hétvége nagyon jól telt.Sombaton Pályiban voltunk szánkózni meg mamát fel köszönteni névnapja alkalmából.
Amiútán apa nagy bánatomra behurcolt a házba olyan 2 óra szánkózás útán, ami őszintén szólva egyáltalán nem tetszett,de hát nem volt mit tegyek hiába sirtam senkit nem hatott meg aztán szóltam hogy mostmár nagyooon ééhes vagyok.:))

Aztán átmentúnk másik mamához is meg tatához ott játszottam egy jót Sári cicámmal akit nagyon szeretek.

Haza olyan 6 fele indultunk már nagyon fáradt voltam, a kocsiban rögtön el is aludtam még otthon sem ébredtem fel mikor anya levetkőztetett pedig nem akarta hogy, olyan késő délután még aludjak na de nem birtam magammal, de végúl egy jó óra múlva anya csak fel ébresztett.
Aztán a vasárnap is jól telt, vitt anya és apa gyerekek közé ahol volt egy néni aki játszott és énekelt nekünk, ott is jól éreztem magam.Ja és még a fő útcán meg akartam fogni a galambokat de valahogy mindig el repültek előlem.
Voltunk a realban vásárolni, amikor pedig ki jöttúnk én még úgrálóváraztam egy picit, és egy néni pedig cicát csinált belőlem ami nagyon tetszett de sajna anya este lemosta rólam, szerinte nem éjjelre való.

A tegnap hétfőn apa már ment dolgozni, én meg anyával voltam villamosozni voltunk a központban pár dolgot el intézni...rengeteget kelett gyalogoljak anya itthon meg is dicsért amiért ügyes voltam és nem kértem hogy, fel vegyen.Kaptam is 2 szép kifestőt cserébe.
Igy szeretek úszkálni a kádban csak a hajamat ne mossák meg.

2009. január 18., vasárnap




Sok Boldog Névnapot Kivánok Piros mamának!!!

2009. január 16., péntek

Kicsit lemaradva

Itt vagyok ám nem tűntűnk el...csak hát nem nagyon van miről irni, tőltjúk a megszokott hétkőznapokat reggelente anyával ketten.Majd délútán már apával hármasban vagyis hát négyesben mert szoktam ám mondani itt a kis öcsi is anya pocijában.Van mikor csak úgy oda megyek és meg puszilom anya pociját játék közben.:)


Ma reggelre mire fel keltem rengeteg hó esett...olyan jó lenne ha nem olvadna el és maradna belőle holnapra is mikor megyünk Pályiba és szánkózhatnék.


A tegnap mire fel őltőztúnk anyával hogy, kicsit ki moccanjunk el kezdett esni az eső...erre meg anya azt mondja nem megyünk sehová mert esik, hááát én ennek nem örültem ott últem az ablakban és vártam hogy, el álljon az eső, de hiába vártam...akkor oda mentem anyához és azt mondtam "Anuciii menünk eszernővel!!!":)) És hát mentúnk esernyővel egy órácskát sétáltunk de jó volt igy is.

Voltunk a homeos doki bácsinál is a héten azt mondta még folytassuk az immun erősitő kúrámat sőt még kaptam két féle cseppet is hozzá.De szerencsére nincs annyira rosz izűk igy beveszem szépen, na persze azért vannak kivételek hisz nem lehet minden tőkéletes.


Ilyen lett a bútor a mi szobánkba amit Ármin babával fogok meg osztani, apa csinálta ezt mindenkinek el mondom és még azt is hozzá rakom szeretem!:)



2009. január 7., szerda

Hógolyó...

Renátáék megdobtak egy hógolyóval, köszönjúk nekik



Horoszkópod:Bika egy nagyon makacs és akaratos jellem és ez vonatkozik is rám.

A gyakorlatiasság, a kézzelfogható dolgok értékelése többnyire minden bika szülöttre jellemzőek. Türelmes, kitartó típus, és gyakran nagyon makacs is. Nem szereti a túl sok változást, fél a bizonytalanságtól és nehezen szokja meg az új helyzeteket, viszont annál alaposabb és szívósabb természetű. Melegszívű, nem áll távol tőle a romantika, és ragaszkodik a hagyományokhoz. Az élet élvezetét és az érzékiséget tőle lehet a legjobban megtanulni, páratlanul értékeli a kényelmet, a finom ízeket, a jó életet. Előfordulhat, hogy túlzottan materialista szemléletű, az elvont eszmékkel általában nem tud mit kezdeni. Kifinomultabb szinten azonban páratlan művészi érzékkel, tehetséggel is rendelkezhet

Egyéb események, amikor születtél:


1982 Április 25. (27 éve történt)
Budapesten meghalt Balázs Sándor író.
Magyar-latin szakos tanárként Szentgotthárdon, Székelyudvarhelyen, majd 1917-40-ig a budapesti Werbőczy Gimnáziumban tanított.Ő vizsgáztatta magyarból a magántanulóként érettségiző József Attilát.Színpadi műveket, 1945. után pedig főként ifjúsági regényeket írt. A kisvárosi élet, a kisváros embereinek kitűnő megfigyelője és ábrázolója volt. Közvetlen előadásmód, könnyed meseszövés jellemezte írásait

Ha nyernék a lottón:Akkor előszőr is vennék egy nagy családi házat magunknak,de én nem is lottózom úgyhogy....

Rossz szokás: Az van több is de mondjuk talán az hogy hirtelen haragú vagyok de persze aztán meg is bánom ha rosszúl itéltem.

Ha koffein:Imádom és pláne az illatát a reggeli kávénak na de most csak cappucino jöhet szóba.

Színeid ruhában:Kék,piros ,fekete

Most mi van rajtad: Fehér pólo, szürke melegitő nadrág.

Ha háziállat:Kutya volt is mielött Jázmin jött volna de ki vittúk falura.

Tíz év múlva ilyenkor hol látod magadat?Már 37 éves leszek 2 gyerköc édes anyja hát gondolom őket nevelem majd!

Legutóbbi nagyon jó élményed:A tegnap mikor láttam a babót az uh-án.De Jázminnal minden nap van jó élményekben részem.

Akinek pedig továbbadom:Csenge babának na meg Krisztának és Borókának!

A baba a pociból

A tegnap délután mikor fel keltem anya adott nekem enni, aztán pedig látom készúlődik,őltőzik kérdeztem tőle "menünk cija cija?", és azt mondta most csak ő megyen én itthon maradok apával mert most megyen a doktor bácsihoz aki megnézi anya pociját.Na akkor bele egyeztem el engedtem anyát, még puszit is kapott tőlem ő pedig meg igérte siet haza.
Amikor pedig kb 1 óra múlva hazajött nagyon de nagyon örültem neki, látszik nem sokat vagyok tőle távol :)).És sőt még ajándékot is hozott nekem egy Barbis táskát kaptam..egyből kicipzároztam hogy meg vizsgáljam van-e még benne valami...és hát volt (persze apa is ott volt és nézte mit is húzok ki a táskából.. ééés egy pár kék kis cipőcske volt!!!Úgyanis azt mondta a doktor bácsi kis öcsém lesz úgy néz ki...bár én sokat nem értettem de láttam hogy apa és anya örültek nagyon és engem is agyon puszilgattak...

Később pedig feljöttek a barátai a szüleimnek és akkor voltam én csak igazán el kényeztetve, mindenkit sorban hivtam be a szobámba hogy mutassam a játékaimat és persze hogy, játsszunk!
És ök pedig ünnepelték apa neve estéjét meg a kis öcsit és anya barátnőjénél pedig kiderült hogy, kislány van a pociban!!!
És legkőzelebb mi is elmegyúnk meg nézni a pici babát apával!Ja és a neve pedig Ármin lesz...

2009. január 5., hétfő

Kis elmaradások...

Nagyon le maradtunk a blog irással... na de sebaj majd jobban belejövünk... ez azért is volt igy, mert apa ugye itthon volt az ünnepek alatt... és hát mindíg császkáltunk valamerre.

Mondjuk neki az Ó év nem zárult valami fényesen, mert elhagyta a pénztárcáját, sok pénzzel benne, na meg az öszes létező iratjával és kocsi papirokkal, sajnos ez nagyon nem jol jött!

Voltunk a központban megnézni, hogyan van kidíszítve a város és a jászolt is megnéztük, ami nekem nagyon, de nagyon tetszett, itthon szilveszterre anyának sokat segítetettem főzni, sütni (még a bejglinek a tésztáját is gyúrhattam kicsit), na meg persze takarítottam, pórt töröltem, pórszivóztam.:))





A szilveszter éjjele is szuper volt, én birtam egészen 3-ig, nagyon örültem, hogy addig maradhatok fent, amig csak akarok. Éjfélkor koccintottunk. Én és anya gyerek pezsgővel. Itt volt nálunk Laci és Roxy. Ő neki is ott a pici baba a pocijában. Velük táncoltam, énekeltem nagyon jól telt az egész. Éjfél útán felhívtuk az összes mamát és tatát, meg a kereszt szüleimet és mindenkinek Boldog Új Évet kivántam. Másnap pedig délig aludtam.



Itt épp azt mondtam Boldog Új Évet!
És talán a leges legjobb dolog ami tőrtént az, hogy végre lehúllt itt is a hó... én még nem láttam úgy rendesen ezidáig igazi havat, néztem egy ideig az ablakból aztán meg lementúnk sétálni egyet a hó hullásban, élveztem nagyon.







Másnap pedig kimentünk Pályiba egy jót szánkózni... hívtuk a barátomat is Gergőt, de ő inkább a szánkóját szerette húzni, mint hogy őtet húzzák.
Bár egyszer én is le estem hátra, na akkor kicsit meg ijjedtem és egy ideig nem is akartam szánkóra úlni.

Ezek még a múltkor le maradtak mikor Dóráék voltak mi nálunk.
És igy ki fekúdtem miútán elmentek...
Ma már apa ment dolgozni úgyhogy visza térünk a régi kerékvágásba.