2009. április 25., szombat

Boldog Szülinapot!



 Boldog Szülinapot Kivánok ma Anyának!!!

  

2009. április 19., vasárnap

Képek húsvéti....



Húsvét...

Eltelt a húsvét is, én jól éreztem magamat és anyával még tojásokat is festettünk, bár igaz a két kezem is színes lett nem csak a tojás.
Voltunk a mamáéknál vasárnap reggelizni, ebédelni én jól éreztem magam nagyon szeretem amikor mind együtt vagyunk.
Ott volt Dóri is a kis unoka tesóm is, kicsit irigy voltam néha rá olyankor meg úgy viselkedtem mint ő mint egy kis 8 hónapos baba, anya szerint lesz majd velem egy kis baj ha meg érkezik majd Ármin.
Bár igaz nem szokás de hétfőn apa vitt engemet magával locsolni, anya pedig csak otthon pihent,délutánra apa teljesen kifektetve szálit haza.
A napok pedig hétköznap meg csak repülnek, a szokásos általában sokat vagyok kint mondhatnám szinte egész nap éppen csak aludni járunk be a lakásba.
Hétvégén pedig Pályiban vagyunk a mamáknál ahol mindig találok valami érdekeset számomra.

2009. április 8., szerda
















Már megint lemaradás...

Hát igen megint el maradtunk a bejegyzésekkel.
A hétvége az nagyon jól telt szombaton jöttek értem kereszt szüleim Robi és Edina, elvittek állatkertbe meg össze vissza császkálni.Addig anyáék takarítottak egy nagyot otthon, aztán pedig találkoztunk este mind Pályiban mamáéknál.
Vasárnap is eseménydús napom volt akkor az én kis unoka tesómmal találkoztam Dórával, kicsit fürin néztem anyára ha ő fogta és puszilgatta, úgyhogy gyorsan én is oda bújtam hozzá.
Amúgy meg tényleg már csak aludni enni járunk be annyira szép idő lett és maradjon is így,lent játszok szinte egész nap az én kis barát nőimmel, persze van vita is de végül csak muszáj mindig meg egyezni.
Tegnap voltunk megnézni a babát is anya pocijában láttam ahogy mozgatta a kezeit lábait, na meg még valamit amire anyáék meg a doktor bácsi azt mondta az a fütyije.:))