2009. május 31., vasárnap

Itthon

  Már péntek óta itthon vagyunk csak kicsit bele kelet rázódni a dolgokba, szerencsére kaptunk egy nagyon de nagyon nyugis babát akinek ha teli a pocija semmi probléma, kicsit én még küzdök a tejcivel de minden rendben lesz remélem a mennyiségével van a baj szerintem kevés legalábbis  nem durrantak úgy be mint anno Jázminnal de viszont Ármin nyugodt és alszik szóval nem tudom stresszelni sem akarom magam ezzel, holnaptól azért ki próbálom erre is a homeós bogyót.

  Az éjjeleket is át alussza mióta itthon vagyunk, én költöm hogy azért hámizni is kéne.:))

  Nagyon köszönjük mindenkinek a jó kivánságokat aranyosak vagytok, az öcsém azért el irta a dolgokat vörösesnek vöröses a haja de azért akkora nincs hogy göndör is legyen neki.:))

 Jázmin nagyon aranyos a babával, eddig szereti imádja és mindenben segiteni akar annyi hogy még jobban apás lett amikor Ármin az ölemben szopizik olyankor ő az apján lóg, vagy teljesen mellém bújik.

 Rakok pár képet.

 

  

 

 

2009. május 25., hétfő

Ármin... :-)

Üdv!

Örömmel jelentem be, hogy megszületett Ármin, a nővérem második gyermeke. Ági kért meg, hogy tudassam a jó hírt ólvasóival.

A kisfiú négy kilóval jött a világra, vörös, göndör fürtökkel.

Isten éltesse sokáig!!!

Megérkeztek az első képek a kis fickóról! :-)

Kis álmoska...

...morcoska...

...Árminka
"Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre,
a hónapok csendjét kis lényed megtörte.
Mamád, ki méhében néked otthont adott,
az élettől egy csodaszép kisfiút kapott.
Mint legdrágább kincsét, magához ölelt,
elfáradt, de ily szép terhet még nem viselt.
Testével érezte, ahogy kis szíved dobban,
s annyira szeretett, hogy nem lehet jobban.
Hálás tekintetét az égnek felemelte,
s legszebb gondolatit mind feléd terelte.
Arcod köré fonta két puha tenyerét,
s néked adta keble mind összes kenyerét.
Sötét volt, csak a békés csend figyelt,
s léted minden kérdésre megfelelt.
Egyszerre lélegzett most anya és fia,
s érezte, élte már nem volt hiába'
Ezt a verset egy kedves blogbarátunk oldalán találtuk aki Árminnak küldte, annyira szép ide is be rakom!

2009. május 21., csütörtök

Gipszesen...

Sajnos a tegnap délelőtti kinti futkározásban rosszul eshettem el, anya csak azt vette észre egyszer hogy megvan horzsolva a lábam a térdemtől lefele, mást én nem is mondtam hogy fájna vagy valami.Nyugisan feljöttünk és lefeküdtem aludni, majd délután mikor felkeltem, ettem aztán megint lementem, és akkor vette észre anya hogy a jobb lábammal annyira furin lépek és befele is mintha húznám magam után a lábam.De azt mondtam most is nem fáj semmi.

Anya lehívta apát és irány a kórház...

...a sürgősségi na erről talán külön beszámolót kellene írni, hát este fél kilenckor voltunk ott és majd éjjel fél egykor értünk csak haza, szóval ilyen nálunk az ellátás várni a dokit, aztán filmre aztán hogy valaki meg is nézze azt a filmet, aztán a gipszelőre, hiába a fel újított szép kórház mert az el látás az sehol sem tart, ja és még fizetni is keletet amiért filmet csináltak.

És hát kaptam egy térdtől egész a bokámig futó gipszet, mivel kifordult a térdem a helyéről, szóval most 7 napig így kell üljek vele a lábimon, anya el sem tudja képzelni mi lesz velem hogyan fogom elviselni ayt hogy nem szaladgálhatok kedvemre, most még el vagyok mesét nézek, anya akkor olvas Anna, Petit mikor csak akarom de tuti megunom majd egy idő után, ja és a legjobb ma apával aludhattam, de anya nagyon nem akar most így ithagyni és elmenni szülni.

2009. május 19., kedd





félixen


az úgráló szuper volt

Telnek a napok

   Megint nem voltam erre rég, az igazság az, hogy anya kihasználja ezeket a napokat és minden percet arra szánunk hogy sokat jöjjünk menjünk és minden figyelmet csak rám szentel, mert ha megjön Ármin nem járkálhatunk ennyit egész nap mint most.De a sok sok séta ellenére Ármin nagyon jól érezheti magát ott a pociban mert eszébe sem jut kibújni, pedig nagyon de nagyon várjuk már mind.

 Múlt héten voltam egy jó kis szülinapi buliban Miánál, ahol táncoltunk, ettünk- ittúnk, na meg a torta ami nagyon finom volt és még én is fújhattam a gyertyát.

 Voltunk keresztelőn is vasárnap, aztán pedig a Félixen sétáltunk egy nagyot és megnéztem a teknős békákat.

 Ma nem éreztem valami jól magam reggel mikor felkeltem kihánytam a tegnap esti vacsit meg tejcsit, aztán pedig a kis teát is amit azután ittam, azóta nem kelett semmi most alszom remélem nem lesz semmi komoly belőle, és ha majd felkelek minden ok lesz.

  

2009. május 4., hétfő

Virágok



 A tegnap anya tatáék voltunk, ahol egész délután kint rohangáltam a fűben, és jól éreztem magam nagyon.
 A legnagyobb szórakozásom pedig a virágok locsolása volt amit nagyon de nagyon élveztem.
 Ott volt Dóri is a kis unokatestvérem akinek mindent oda adtam, és mondtam is hogy, nagyon szeretem őt.
 A nap végére pedig ki is dőltem rendesen.
 Íme a képek.



igy halgatom mit csinál Ármin


ő
 Ő Dóri.
 

2009. május 3., vasárnap

Anyák napja...



 Ezzel a csokorral szeretnék minden édasanyának BOLDOG ANYÁK napját kivánni!!!

Képek














 
 
   

Majálisozás...


  Pénteken a Pályi erdőn voltunk, ahol annyit szaladgáltam Máté barátommal együtt, hogy a nap végére mind ketten teljesen ki dőltünk.Apáék sütöttek mindenféle finomságot.Igaz nekem még enni sem igazán volt időm szintem mert sokat keletet rohangálnom és ugrálnom a felfújhatós matracon.:))
 A tegnap pedig Piros mamáéknál voltunk, kint voltak Edina kereszt anyáék is meg hívtuk a szomszédainkat is, igaz Máriával sokat vitáztam ő 2 éves, én pedig elég irigy vagyok nem nagyon akartam a játékaimat oda adni neki ki tudja mi lesz velem így majd ha Ármin is meglesz, anya kezd aggódni emiatt.
 Szóval ott is sütöttünk mindenféle finomságot.Aztán pedig lesétáltunk a tóhoz, jó móka volt ez is, pláne a sok szaladgálás.A nap végére tegnap is teljesen ki feküdtem az úton hazafelé el aludtam anya már úgy öltöztetett át, meg csak meg tőről nedves törlővel mert persze tiszta kosz voltam, és reggelig aludtam, még a tejcimet sem kértem.
 Ma is megyünk Pályiba de ma anya tatáék, és ott lesz a kis Dóri unoka tesóm is aki már 8 hónapos nagy lány.Úgyhogy ma is jól fogom érezni magam ez tuti.:)