2009. október 29., csütörtök

i love your blog...



Mia és Maja anyutól kaptuk ezt a díjat kellemes meglepetés volt és örülünk neki.
Mi is el küldjük 5 blog társunknak tovább akiket szeretettel olvasunk, de mi mindenkit nagy szeretettel olvasunk persze.
az egyik Kriszta és Boróka ők ihlettek minket is a bloggolásra és mindig várjuk az új bejegyzéseket.
A következők pedig Ewuséknak ahol Grétiről is sok szeretettel olvasunk,
A 3-ik Renáta aki nagyon kis ügyes kislány.
A 4-ik Csenge baba akit már nagyon hiányolunk
Az 5-ik pedig Izus aki egy nagyon szép kis formás baba

2009. október 26., hétfő

Hétvége...






Szombaton, egész nap itthon ültünk, Jázmin a konyhában segédkezett nekem...mostanában mindig ott van és segíteni akar mindenben, nem mondom kicsit lassabb a haladás de segít és szépen úgy csinálja ahogyan mondom neki....ha pedig be küldőm mindig ősze veszünk mert ő ott akar velem lenni segiteni.
Jázmin:
Szombaton egész nap az estét vártam mert be volt ígérve az hogy, estére lagziba megyünk...hááát alig vártam már.Anyának segítettem szütit szütni , aztán fürödtem egyet és bementem alukálni persze nem akartam, minden nap elmondom hogy nem akarok alukálni és aztán meg alszok legalább 3 óra hosszát.

Este mentünk Piros mamához ott hagytuk Ármint anya el altatta, leültünk vacsorázni az előételről le ettem az őszes fasírtot a 3 tányérról mindegyiken volt 3 darab na de aztán azért meg ettem a többit is, azután anyáéknak mondtam megyek Karcsi tatához és Móni mamához, igen ám de én a tésztásba lopóztam be mindig és kiszolgáltam magam szütikékkel :)), mert hát ugye a kereszt anyu lagziján ami ugyanott volt szabad bejáratom volt mindenhová hááát gondoltam most is.
Végül mikor a vacsinak vége lett leszedték az asztalokat és vééégre táncolhattunk, addig is mind vittem anyát és apát táncoltatni.Aztán pedig a mennyaszonnyal is táncoltam egyet meg a vőlegénnyel.De most végre szinte mindenki táncolt.Sőt nekem tánc partnerem is akadt egy kisfiú sajna a zene miatt nem értettem a nevét.De sokat táncoltunk lassút is meg csárdást is.Nagyon jól szórakoztam és már másnap mentem volna újra másik lagziba:)).
Ármin nagyon ügyes baba volt végig aludta az egészet nem ébredt fel, bár mama oda húzta a fotelt az ágya mellé és nem mert egész éjjel el moccanni mellőle.:))

Majd lesznek képek is.

2009. október 24., szombat

Elmaradt képek Edinától...

Kis kopaszkám, itt annyira kis kopasznak tűnik pedig azért van pici haja.:))


2009. október 17., szombat

Újabb képek



Próbáltam egyszer adni egy kis almát de nagyon fájt a pocija rosz volt nézni, még várunk picit vele.



Pucér talpacskák
Igy alszik általában.
Ez kérem szépen egy torta anyának...Jázmintól el is fújtam!
Kacagás.

pucérkodás fürcsi előtt
kukucs
na ki a kakukk tojás...
csajozás

Pár kép

Vártuk a násznépet.
Igy aludtak a gyerkőcők.



kis helyzet jelentés...

Jázmin eddig nem volt hisztis ha volt is nagyon minimális volt, na de mostanában amit le rendez azt sokszor rossz nézni.Én meg csak bámulom és nézem ezt vajon én rontottam el valahol?!Vagy talán most jön ki rajta így a féltékenység?Nem tudom de olyan furi mikor el kezd nyávogni én meg hiába próbálok akármit csinálni neki nem jó semmi és azért sem azt csinálja amit én mondok.

De mikor éppen nem ilyenjei vannak olyan jól eltudunk beszélgetni minden féléről, és ő csak mesél és mesél sokszor be nem áll a szája olyan mint egy kis piaci kofa.Annyit bír egész nap beszélni.
Amióta oviba jár pedig énekel is ezt eddig itthon velem nem akarta, és hallom a konyhából ahogyan Árminnak kitalál énekeket, a kicsi pedig hangosan kacag neki.:))

Ármin egy igazi kis örökmozgó egész nap jár a lába még mindig, és forog, kúszik ősze vissza, a foga szerintem nagyon készülődik mert olyan nyál csorgás van, meg duzzadt az ínye is alól na de ki tudja mikor jön ki.
Az éjjeleket szerencsére békésen végig alussza, este 8-tol reggel 4-ig akkor van az első szopi aztán pedig 7-kor kész ébredés van, pont akkor kelünk amúgy is Jázmin miatt.De 9-kor alszik is már vissza, szerencsére jó kis alvókája van.
Persze vannak kivételek de elnézem neki néha, olyankor magam mellé teszem és alszunk szépen tovább :)).

2009. október 16., péntek

Pfhh...hideg lett

Még a múlthéten 27 fokok voltak most pedig már 5 meg 6...és esik csak esik az eső, mondjuk ma nem esett jó is volt mert legalább ma nem áztunk szét.
Jázmin hétfő óta újra jár oviba, azért írom újra mert 2 hétig szegénykém nem mehetett ugyanis gipszbe volt a kis keze.
A legoroszabb az egészben hogy talán mi vagyunk a hibásak, ugyanis játszottunk az ágyon majd egy órája már mikor a kisasszony úgy döntött ő az apukája pocakjára fog ugrani na de ez nem sikerült mert lecsúszott róla, és apa visszatartotta a karjánál fogva mert a radiátorra esett volna de sajnos így meg a könyöke ki csavarodott.Remélem nem haragudott ránk nagyon de szegénykém annyira sírt akkor be gyorsan a kórházba ahol 10 napos gipszet ítéltek meg.Szerencsére nagyon jól viselte.
Ügyes volt.

És még az Edináék lagziját is végig táncizta és szaladgálta éjjel 3 óra fele dőlt ki és aludt reggel 10-ig.Edina ugye sógor nőm, és Jázmin kereszt szülei egyben.
Jó volt minden csak ugye fárasztó, közel 350 személy volt és hagyomány tisztelő igy hát ott sürőgtúnk forogtunk mi is, én például felszolgálni segítettem.Jázmin pedig le nem szált volna a mennyaszonyról szinte.:))

Ármin nagyon jó baba volt végig aludta az egész éjszakát, de viszont 8-kor már felkelt, én pedig 7-kor feküdtem le hááát nem is voltam fáradt!
De jó baba volt mert 10-ig nyugisan feküdt mellettem az ágyban addig én meg részletekben aludtam.

Azóta meg is volt fázva mindkét gyerkőc szerencsére semmi komoly, mondjuk Jázminnak volt láza is de csillapítottuk és azóta nincs szerencsére, eddig csak homeopátiát vetettem be folyamatosan konzultálok az orvossal.