2009. december 28., hétfő

Karácsonyi képek...

Reggeli laptopozás anyáék agyában.



Csupa mosoly
Csillag a tetejére és kész is.



Kukucs...
















Karácsonyi jövés menés...

Karácsony nagyon jól telt.

Először is 24-én délelőtt el hozta a Jézuska a fát amit mi fel diszitettünk, mindenki ki vette a részét belőle még Ármin is ő meg kaparintott pár szalon cukrot és jól meg csócsálta őket úgy a papíron keresztül.
A fát nagyon szépre csináltuk örültem is ám neki.Aztán ebédeltem és aludtam, mikor ki mentem meg se néztem van valami a fa alatt.Anya ölébe kuporodtam majd meg kérdeztem mikor jön már?!Anya azt mondta nézzem meg nem jött még.Bementem és akkorákat ujjongtam.Ott volt a sok ajándék már a fa alatt.Azt sem tudtam mit bontsak ki előbb.Kaptam babát akinek egész nap csinálhatom a frizuráját, eddig anyának csináltam.Meg a várva várt gitárt is meg kaptam azt rajzoltam, hogy hozzon majd.És kaptam még mesés könyveket ezeknek örültem talán a legjobban.Ármin is kapott játékot meg rucit, de ő a csomagolásnak jobban örült meg a címkéknek.
Kereszt anyumtól Edináéktól kaptam számítógépet bár én Barbiesat kértem ezt ki is jelentettem neki de örültem azért nagyon de nagyon.
Aztán mikor megnézegettem az őszes ajándékot fel öltöztünk és mentünk Karcsi tatáékhoz vacsorára.
Ott voltak Orsiék is anya húga, és unoka testvérem Dóri is.
És oda is kaptunk ajándékot Karácsonyfát.Kaptam ott is haj szárítót pont jól jön így már mehetek fodrászkodni is rendesen és fújja a levegőt is rendesen, bár én az anya haját jobban szeretem most is csinálni meg az apáét mint a babának.Kaptam még csini rucit is.
Nagyon jó családi hangulatban telt el az este.
Másnap meg mentünk Piros mamáékhoz...persze ott is jött a Jézuska hozott mikrofont, kifestőt herceg nőset, színeseket.
Szombaton és vasárnap pedig kereszt anyuéknál voltam alig vártam már jöjjenek értem.Csináltam a csomagomat is tettem volna egy hétre való rucit is de anya szerint sok lett volna.Ez volt az első eset mikor anya el engedett otthonról éjjelre.:))
Nekem tetszett nagyon persze csak én voltam a közép pontban, és még a mekiben is voltunk.
Közben mire haza értem a Jézuska megint hagyott nekem ajándékot a fa alatt, volt Ármin másik kereszt anyuja és kereszt apuja Enikőék kaptam kocka kirakósat, nagy kedvenc nálam anya csak nézi ahogyan rakom ki őket semmi perc alatt.

2009. december 24., csütörtök

Boldog Karácsonyt!!!




Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kivánunk!!!

2009. december 23., szerda

Meseház

Szombaton mese házban voltunk, ahol a egy báb játékot láttunk.
A téma a karácsony várás, aztán díszeket készítettünk és feldiszitettük az óriási nagy karácsony fát.Én nagyon jól éreztem magamat.
A végén pedig hógolyóztunk kint egy óriásit.Ármin is jól érezte magát végig körbe volt zsongva.


2009. december 18., péntek

Hóóóó.....






Végre eljött a várva várt hó, és nem csak havas eső volt...hűűű reggel mikor kinéztem 7 órakkor az ablakon akkorákat ujjongtam örömömben, persze Ármint is felköltve.
És persze akkor rögtön akartam is kimenni.Aztán később kimentünk anyával jóóól fel őltőzve, kár hogy a szánkónk Pályiban van na de majd hétvégén.És csináltam jó sok hógolyót, anyát jól meg bombáztam velük.
De csak fél órácskát ültünk mert Ármin úgy be aludt anya ölében hogy csak na, nem bírta fel kelteni.
Holnap megyünk karácsonyi mese házba,nagyon várom már.

2009. december 16., szerda

Elmaradt ovis ünnepség bejegyzés






Megvolt az oviban az ünnepély jó volt, jött a Mikulás is akit nagyon csodálkozó tekintettel néztem.
A versemet is szépen elmondtam neki bár anya szerint kicsit halkan...na de hát nem lehet minden tökéletes...:))
Ármin meg is ijedt amikor el kezdtünk énekelni így apa végig a folyosóról nézte végig.
Szerencsére beteg nem lettem csak rá 1 napra folyt az orrom de 3 nap alatt le is csengett nálam anya legalábbis reméli, de most el kapta Ármin tőlem ő meg pont ma keletet volna oltást kapjon már egy hónappal így is el lett halasztva reméljük még az idén meg kapja.
Nekem nagyon fáj a lábam még filmet is csináltunk ma de nem látszik semmi rajta.Árminnak pedig a csípőjéről elég kötött neki a csípője.

2009. december 9., szerda