2010. március 19., péntek

Első lépések...

És ime itt vannakaz első kis lépések, olyan édeseé tötyörészik már itthon,kint még bátortalan de itthon már nagyon jól jön megy.

2010. március 17., szerda






Megvagyunk, csak valahogy mostanában nem sok kedvem van az íráshoz.Most éppen köhögünk mind a hárman rendesen.Ármin már lassan 2 hónapja nem lábal ki belőle, a héten Jázmint sem vittem oviba, mert gondoltam hátha helyre jön ha reggelente nem viszem kis szegényt.
Meg amúgy is Jázmin se 100as.
Sikerült, Jázmint fel vették ősztől az áhított napközibe, ami itt van 5 percre és nem fél órára mint a mostani.
Apa lehet jön haza húsvétra, jó lenne Jázminnak nagyon hiányzik nem mondja de látom rajta.Még jó hogy telefonon tudunk beszélni minden nap.

Jöhetne már a jó idő mert ez a hideg már ki készítő, tegnap pedig szinte egész nap hullt a hó, aztán pedig az eső esett.

Nőnapi el maradt bejegyzés




Jázminnal Márciús 8-án mint máskor szépen vittem oviba, a kis huncut nem is szólt nekem és egyik gyerkőc sem hogy nők napi műsorral készülnek.Óvo néni szólt menjek fél órával hamarabb aznap.
Az ünnepség szép volt énekeltek, meg ajándékot készitettek az anyukáknak én pedig meg kőnnyeztem rendesen olyan kis édes volt végig.Míg énekelt végig engem nézett ha látom-e őt!

2010. március 8., hétfő

Március 8


KÖSZÖNTŐ

Jancsik Pál verse


Úgy vártam már a meleget, vártalak Március,

Hogy bontson selymeket ibolya és cicus


Simogasson arcon a a nap,fogjon kézen a szél,

Láthassam:ragyog a patak és zöldell a levél.


Úgy vártam már a meleget, mint még soha talán,

Hogy virággal köszöntselek e szép napon anyám.
Minden Kedves Nőnek és kis barátnőimnek
Boldog Nő Napot Kivánunk!

2010. március 4., csütörtök

Képek

Kiskutyus


Robival és Edinával keresztszüleim, Névnapom alkalmából jöttek fel köszönteni.



Kukucska
Pufi
És a fényképezőnk úgy néz ki be fogja adni az unalmast mert ilyen csíkos képeket csinál.

Áll a baba


És el is indul

jelentkezés

Le vagyunk maradva az eseményekkel rendesen.Bár semmi érdekes nem történt csak a szokásos napi pörgések, reggel ovi, majd ovi után séta biciklizés, aztán Jázmint alig lehet haza cipelni mert ugye ő még nem akar..de hát már kaja idő mind kettőnek, majd alvás (amit mellesleg szeretek olyankor jó azért a kis csend).
És mióta jobb az idő, az oviban is ki mennek már ott vannak mikor megyek érte, van egy kis játszóterük hát onnan is elég ordítósan hozom el, ígérvén fűt fát neki csak jöjjön már.
Amúgy meg imádnívaló annyi verset meg éneket tud már, mindennap tanulnak valami újat és alig várja hogy, elmondhassa nekem.Azt is beharangozta hogy, Nők napjára készül nekem egy meglepivel (azt is hozzátette ez titok ne mondjam el senkinek:))
Az oviba kaptak egy új kis társat Arnoldot, ő már elmúlt 5 éves (Jázmin vegyes csoportba jár, ő a legkisebb), viszont Arnold eddig nem járt oviba sőt gyerekek közt sem nagyon így, nagyon agresziv, sokat bántja a többit, ma meg figyeltem akárki mellett elmegy beleköt, meglöki, el rontja a másik éppen készülő várát, köpdös, verekszik és kötekedik.Amikor mentem épp Jázmint macerálta.

Ármin, napról napra többet és többet álldogál egyedül, sőt már tesz is 2-3 lépést aztán a fenekére huppan.De nagyon anyás, senkivel nem marad meg.Meg itthon mindig a nyomomban van akárhova megyek, eddig el torlaszoltam az ajtót az előszoba felé, no de most már el szedi és szépen kimászik utánam nincs már akadály számára és ott álldogál mellettem a konyhában a gatyámba kapaszkodva.:)
És hát a napokban elmúlt 9 hónapos, el se hiszem már annyira hamar telik az idő, és annyi mindent tud már, kapaszkodva megyen bármi mellett.Amit adok neki enni meg eszik mindent, sőőőt ami kajánk is nagyon érdekli.:))
És hát az éjjeleink kezdenek el romlani, az én éjjel jól alvó kisfiam, szinte 2 óránként fel Sir, próbáltam mindent simizni, járkálni vele, ciciztetni vissza is aludt ezután de fél óra múlva újra fent volt, ezt el játszottuk 2xer is, 3adjára magam mellé raktam és reggelig aludtunk.De nagyon nem szeretném magam mellé szoktatni pedig.