2009. december 9., szerda

Ovi..kutyázás...

Pénteken lesz ünnepség az oviba, talán én már jobban várok és izgulok mint Jázmin, ez lesz az első a versét tudja akármikor valaki kérdi egyből mondja a végén pedig szépen meghajol, minekünk meg persze tapsolni kell.
Én azon izgulok csak beteg ne legyen és ne lehessen ott mert fog majd a Mikulás is jönni ha mindenki szépen mondja el a versét.Oviba ma képeslapot csináltak, és nem vagyok elfogult de Jázminnak mindig olyan jól sikerülnek szerintem ezek a dolgok jó a kéz ügyessége.
Napjaink jól telnek, Jázmin nem is teszi unalmassá őket na meg persze Ármin sem aki akkora áhítattal nézi mindig nővérkéjét aki épen valamivel játszik...és látszik rajta mennyire menne ő is hozzá.Jázmint sokszor idegesíti ha Ármin el vesz tőle valamit de annyira édesen veszi visza nem tudnák rá haragudni!!!:))
Ármin persze küzd hogy minnél hamarabb ő is szem ügyre vegyen mindent, már kutyázik és szinte majdnem felül szerintem hetek kérdése és beindul a dolog nála is.
A két kis fogacska nagyon nővőget már szépen.

Járt a Mikulás is nálunk el hozta Jázminnak a lerajzolt tündér szárnyakat Árminnak pedig a piros kocsit!Annyira örült neki.Még persze volt Edina Mikulása Orsiék Mikulása, a mamáktól.Jó volt látni a kis meglepett arcokat.

2 megjegyzés:

sedith írta...

Jaj, nagyon drukkolok, hogy semmi se akadályozza meg a szereplést! Nálunk lefújták az ünnepséget, soka beteg gyerek, de amúgyis, fentről, betiltottáka nyilvános szerepléseket a járványra való tekintettel. Valahogy könynebb így a lelkem, különben Kriszta a betegsége miatt kimaradt volna. Pedig ő is úgy készült, úgy várta a szereepet!
Gratullunk Árminnak a kutyázáshoz, olyan jó kis dundi arca van:)

Mia és Maja írta...

Reméljük,sikerült megtartani az ovis ünnepséget és Te sem betegedtél le édes Jázmin barátnőnk.:o
Nagyon édesen pózolsz a képeken,Mia is pont ilyen kis rafinált csajszi,imád pózolni.:p;)
Aranyos a pici Ármin,de már nem is annyira pici,nagyon szépen növöget.:p:)
Puszika!