2010. január 24., vasárnap

3 év és 5 hónap avagy 8 hónapos nagy fiú

Jövő hónapban már 3 és fél éves lesz az én nagylányom.Mennyire eltelt az idő és annyira jó is mert sok mindent meg tudunk beszélni, persze eddig is sok mindenben segített sőőőt mindenben benne volt de most már egyre ügyesebb mindennel is!

Most kicsit betegek Jázmin köhög, Árminnak csorog az orra állandóan porszivozni kell szegénynek amit utál rendesen.Remélem nem lesz semmi komolyabb.Jázmint nem viszem oviba egyenlőre.
Ő is kis ügyes napról napra.
Sokat fejlődött mozgás terén.Január másodikán el kezdett kúszni mint egy kis kommandós, rá két napra már mászott alig szoktam meg a kúszást.Aztán pedig rá egy hétre már fel állt mindenhol ahol meg tud kapaszkodni.Most már áll rendesen sőt egy kézzel kapaszkodik.Le is tud már ülni szépen nincs annyi sok koppanás.
De mászik ezerrel és mindenhol azt akarja tegyem le a földre hogy mehessen.Nagyon huncutka mindenbe bele mászik már ő is minden érdekli a virág földet is meg kóstálta, pedig még nem lett be vezetve :)).



Hinta palinta




Kedvenc pozició

Kis hintalóban amiből egy az egyben ki mászik fel ál benne.



Meseházban voltunk ahol Tündér országban jártunk ezért a csini rucik.A legjobb barátnőmmel Vanessával.Ő 3 hónappal nagyobb nálam.






2 megjegyzés:

Eszter és Reni írta...

Gyógyulást a gyermekeknek és boldog hófordulót mindkettőjüknek!!
Hogy telik az idő!
Nagyon édesek a képeken!!

sedith írta...

Gyors jobbulást a kis drágáknak! Nálunk is van taknyolás, reggel sé este orrszívás, de azért jól vannak, oviba is járnak!:)

Tényleg miylen nagyok már a te gyerekeid is, Ági, még cska most voltál pocakos és már mindjárt szülinap!:) Egyem meg a kis vigyorgósát!:)
Szeretem, mert Jázmin is jóval magasabb, mint a nála idősebb kislány!:D Tőlem megkérdezte az óvodaigazgatónő, hogy Kriszta megy ősszel iskolába? Mondom neki: kiscsoportos...az ősszel kezdte az ovit...

És még valami, egyforma a szőnyegünk, az a piros-feketés. :D
Puszilunk benneteket!