2010. április 26., hétfő

Mai sétálós képek...:))

8 Fogúm

Kis kopaszkám(le lett nyírva)

Jázmin látta a szomszéd kislánynál ezt a Csingiling jelmezt, hát persze hogy muszáj volt pörögni forogni benne picit!:)


2010. április 25., vasárnap

Pár kép

Ma a gyerkőcökkel, lementem a központban a parkba, eredetileg a gyerek városba szándékoztam menni.De délben ebéd után mikor indultunk volna, jöttek apumék köszönteni szülinapom alkalmából .Így már késő volt oda menni de ez is jó kis séta volt.Villamosoztunk, gyalogoltunk és szaladgáltunk mindkét gyerek kifáradt rendesen, és még én is.
Na de jöjjenek a képek inkább.

















Ma a gyerköcökkel, lementem a központban a parkba, eredetileg a gyerekvárosba szándékoztam menni.De délben ebéd útán mikor indultunk volna, jöttek apumék köszönteni szülinapom alkalmából .Így már késő volt oda menni de ez is jó kis séta volt.Villamosoztunk, gyalogoltunk és szaladgáltunk mindkét gyerek kifáradt rendesen, és még én is.
Na de jöjjenek a képek inkább.

2010. április 24., szombat

2010. április 11., vasárnap

Pár kép

Voltunk Szülinapon is Carla aki 1 éves szülinapját ünnepelte!


Így aludt el a kis ágyban..ritka eset.

Húsvétkor

Jázmin az uncsi tesóval Dórával.

Helyzetjelentés...

Jóóó rég nem irtunk már egy bejegyzést sem, de el voltunk foglalva.Apa is itthon volt, de már vissza ment Spanyolban.Miközben itthon volt sajna a kórházat is megjártuk.
Előszór Árminnal kerültem be egy csütörtökön bronchitissel, wheezing (nehéz légzés miatt), és magas láza volt ami otthon nem ment már le semmivel sem.
Majd szombaton jött Jázmin meg látogatni apával, de ő is égett a láztól őt is bent tartották neki arc-homlok üreg gyulladása volt és gennyes mandula gyulladása jó kis kombináció nem mondom.
Ki kell neki vetessem a polipját, sajnos addig mind számíthatok ilyesmikre nem is merem vinni oviba sem.
Majd ott ültünk több mint egy hétig, de ki engedtek húsvét előtt egy nappal, a 2 gyerek teljesen egészséges.Kopp kopp le is kopogóm remélem nagyon sokáig ez így is marad.
Ármin most kap 3 hónapig Singulair tablettát, aztán megint ki vizsgálás, ha kell-e tovább szednie.

A húsvét jól telt, a mamáknál voltunk falun, itthon nem is készültem szinte semmivel.És a nyuszi is járt mindenfelé Jázmin nagy nagy örömére.
Már kérdi mikor lesz megint húsvét.
Ármin attól függetlenül, hogy kórházban volt nagyon jól közlekedik már jön megy totyog minden felé, olyan kis édes.