2009. november 12., csütörtök

Árminról

Most írok újra Árminról egy kicsit.

Tegnap ki bújt az első fogacska, annyira örültem neki én, pedig más azt mondaná ááá csak egy fog meg hát megszenvedtünk érte mind mikor Árminra csak úgy a semmiből rájött az ordítás gondolom bele bele nyilallhatott neki.
Voltunk méredzkedésen is már 8,5 kilós nagy fiú.
Már nem hagyhatom ott sehol mert kimászik lecsúszik minden honnan.
Van neki a pihiszékje hát onnan olyan szépen tudja csinálni a kiszállást egyszer le videózom, csak úgy ni fogja magát és addig addig nyomja előre a fenekét amíg már lent csücsül a főldőn aztán pedig hasra fordul és kész már lent is van, lent pedig úgy közlekedik, hogy gurul mindenfelé.Jázmint egyenesen imádja ha ő ott van senki más nem érdekli szerencsére ez fordítva is így van egyenlőre.

Most sajnos két napja csúnya ugatósan köhög de csak álmában és tele van az orra nem folyik neki csak ki kell szívni elég sürün.
Nem is tudom hol fázhatott meg mert hát nem megyek ki vele meg hát védve van ha ki is viszem.
Szóval most egyenlőre próbálom a Stodal golyókat adni neki remélem jobban lesz, mert a háziorvos megint nagyon erős AB-t irt fel.Sürgősen váltanom kell mert egyáltalán nem bízom meg már benne soha nem próbál valami mást adni előbb.Még jó hogy ott a homeós doki is.

Nincsenek megjegyzések: