2010. január 26., kedd

Korház

Sajna miután meg írtam itt a bejegyzést, ki akartam épen kapcsolni a gépet.Mikor fura hangra lettem figyelmes a gyerek szobából.
Azt hittem Jázmin megint beszél álmában ez fél 12kor volt.De nem Ármin teljesen be volt kuporodva a kiságya sarkában és furi hangokat ad ki.Aztán pedig el kezdett ugatósan köhögni na akkor már tudtam itt baj van, ő szegény sírt volna de nem kapott levegőt sem. Elő vettem gyorsan az aeroszol készüléket, de nem engedte csak sírt volna de nem tudott.No akkor fel öltöztettem Ármint Attila pedig Jázmint mert vinni kelletett őt is nem volt kivel hagyni, szegény alig bírt fel ébredni.

A kórházban egyből ki vizsgálták mondták bent kell maradni légcsőhurut gyulladás, erős fulladással, szegény megvolt nagyon ijedve, be rakták a branult vettek vért, aeroszolt csináltak, majd fel vittek minket az osztályra, aztán a légzése helyre állt de nagyon csúnyán hallatszott.
Most már szerencsére jól van még nem teljesen de haza engedtek mert van itthon gépünk és itthon csináljuk tovább a kezelést, a kórházban remélem nem szedtünk ősze egy jó kis hasmenéses vírust mert nagyon sokan voltak ilyennel ott ahol voltunk azért is engedtek haza.
Jázmin szegény nagyon nehezen vált el a kórházban tőlünk de megértette, bár mindig görbült lefele a kis szája de annyira tartotta magát azon hogy ne sírjon.
Ma már itthon 1 óta, de remélem ennyi volt, bár Jázminnak 3 éves koráig olyan sürün volt ez mindig.Mondta is a doktorné hogy le váltja nővérkéjét.







4 megjegyzés:

Pont.én írta...

JObbulást nektek!

sedith írta...

Ó, sajnálom! Tényleg, Jázminnal is anynit jártál! remélhetőleg Árminnal mégsem ismétlődik meg minden! Gyógyuljon meg hamar!:)
Puszi

erikvince írta...

Gyogyulast kivanunk nektek:)puszi

Lilkó és Vilkó blogja írta...

gyógyuljatok

mag majd kukk be hozzánk
marczalililien.blogspot.com