2008. december 18., csütörtök

Már rég nem született egy bejegyzés sem, pedig időm lett volna rá, mert a rossz idő inkább bent tart minket... na meg az, hogy lassan két hete Jázmin beteg. Elmúlt az a csúnya torok gyulladás, 2 nap szünettel, amig jól volt, vagyis látszólag, most csorog az orra és köhög újra, láz az szerencsére most nincs és reméljúk hamar túl leszúnk rajta... és nem a korházban töltjük majd a karácsonyt mint a tavaly... mert akkor is szinte ugyanez volt!

Amúgy a kedve jó szerencsére, mindenben segédkezik... jön és mondja "Anyuci én szegitek" ha azt mondom szedje ösze kicsit a játékokat ő rá vágja "mert itt a kupi!!!":))

Mostmár egy jó ideje csak gyalogosan megyünk minden hová, az elején nehéz volt, mert a kis huncut úgy akart az ölembe kérőzni, hogy azt mondogatja "Anya csiiiippp lábim!!!", persze azért ezt a cselt mindennap beveti, mikor a lépcsőket másszuk felfele a harmadik emeletre! De most már csak annyit mondok, picit bírd ki és aztán pihenhetsz... és megérti, pár hónappal ezelőtt olyan hisztiket csinált ezért, hogy végúl mindíg felvettem az őlembe... most pedig el fogadja!!!

Kezd napról napra értelmesebb lenni és azt szeretem, még amikor este mindíg mielőtt el alszik elsorolja, hogy miket is csinált ma, persze a lényegesebb dolgokat...

Nehezen indult meg a beszélőkéje, alig vártam már... most meg egész nap csacsog, be nem áll a szája... sokszor már mondom neki... picit maradj csendben, lássuk meddig bírod... ilyenkor meg el kezd számolni héét, nyóóócc, tiiiizzz! Na kész!... Szóval ennyi volt a kis csend!:))

1 megjegyzés:

sedith írta...

Jaj, de édes lehet! Persze, hoyg huncutok és mindig próbálkoznak, de most már többé nem szabad engedned, mégha véletlenül hisztizik is! Pláne, hoyg amúgysem cipelheted!
Vigyázzatok magatokra, remélem, hoyg nem lesz semmi komoly az orrfolyásból!
Ha véletlenül nem tudnék már jönni, kívánok nektek ÁLDOTT ÜNNEPEKET ÉS EGY NAGYON BOLDOG, EGÉSZSÉGES ÚJÉVET!!!
Edith és a lányok