2009. szeptember 6., vasárnap

lemaradva de nagyon...

Hát az biztos nagyon de nagyon le vagyok maradva a bloggolással!Nem is tudom mit is írjak így hirtelen hol kezdjem a mesélést, annyi minden történt velünk az útóbi időben.

Edit, te pedig kérted írjak a 2 gyerekes létről a minden napokról...hááát az biztos kicsivel lehetnének hosszabbak a napok mert annyi időm nincs már mint rég volt :)), de hát ez tudni való volt.Viszont imádom így ahogy van.

Szerencsére Jázmin el fogadta a kicsit minden szempontból és imádja sokszor túlságosan is.

Nemsokára kezdődik neki az ovi, én már nagyon izgulok mintha legalábbis én mennék nem is ő, hiszen ő még nem tudja mi vár rá.De hiába így döbbenek rá megnőtt és el kezdődik egy új szakasz az életében.Sokszor gondolok visza milyen hamar el telt ez a 3 év hisz még csak most volt ő is picike...most meg már mindennap meg őrvendeztett minket a legújjab aranyköpéseivel.

Nagyon kis ügyes mindenben benne van ami csak történik itthon vagy akárhol csak segíthessen ő is mindegy ha velem a konyhában épen vagy apának valamiben.

Próbálok jönni és írni sűrűbben de hát valami más mindig közbe jön és így ez elmarad az épen leírni valóm pedig feledésbe megy.

Nincsenek megjegyzések: